Zašto se registrovati

Veoma jednostavno: zato što imate bar nekoliko veoma važnih razloga:

  • Zaradite nagrade: za svaku anketu na mreži koju uspešno ispunite, zaradićete pravi novac navašem nalogu na panelu. Kada ste stigli 10 evra možete lako povući novac koristeći neki od metoda plaćanja opisan ovde.

  • Imate priliku da podelite vaše mišljenje u vezi mnogih aspekata, da utičete na dizajn budućih projekata i kvalitet usluge koje određene kompanije pružaju. Kako? Veoma jednostavno: BrainActive često radi sa klijentima koji vrše kampanje za ispitivanja tržišta za poznate kompanije čiji proizvodi čine deo vašeg svakodnevnog života. Mi radimo sa klijentima koji predstavljaju kompanije kao što su Microsoft, Apple, Samsung, Intel, Oracle, Sony, Volkswagen, Audi, Mercedes-Benz, Coca Cola, Pepsi, Danone, L'Oreal, Tissot, P&G, Henkel i mnoge druge.

    Informacije koje pružate pomažu ovim kompanijama da poboljšaju svoje trenutne i buduće proizvode i da učine Vaš život lakšim.

  • Popunjavanje ovih anketa je zabavno i lako: naši upitnici su dostupni u bilo koje vreme i na bilo kom mestu, sve dok ste povezani sa internetom. Naše ankete možete da popunjavate sa Vašeg laptopa, pametnog telefona ili tableta, u bilo koje doba dana ili noći, pa čak i vikendom, ako tako želite.

  • Potpuno je besplatno i možete da otkažete vaš nalog na panelu u bilo koje vreme: članstvo na BrainActive panelu je apsolutno besplatno. Štaviše, možete da zaradite novac za svaku uspešno popunjenu anketu, a ako više ne želite da primate pozive, lako možete da otkažete vaš nalog u bilo koje vreme.

Ako smo Vas ubedili, kliknite ovde, popunite par osnovnih detalja o Vama u formularu sa leve strane i… dobrodošli na BrainActive panel!

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome