Nagrade

Šta mogu osvojiti?
Za žvaku online anketu što ste uspešno ispunili dobijate novac direktno na vaš račun člana. Suma koju dobijaš zavisi od procenjenog dužine intervjua i uvek se prikazuje u svakom istraživanju pozivno pismo koje ćemo poslati preko e-pošte. Imajte na umu da su samo uspešno završena istraživanja nagrađeni. Može se desiti da se ne kvalifikujete za određenu studiju, u tom slučaju nećete zaraditi nagradu. Mi uvek težimo da vam pošaljemo studije koje su pogodne za vaš profil, stoga je važno da se održi svoj profil ažuriran u svakom trenutku.

U zaključku, sistem je vrlo jednostavan: više uspešno završeni anketa, veći iznos koji zaradite! Kada ste sakupili 10 evra u Vašem nalogu možete lako povući novac koristeći neki od načina plaćanja koje su dole navedenih:

  • Paypal: PayPal je sistem za transfer novca koji omogućava korisnicima da prebaci novac sa svojih PayPal naloga na njihove bankovne račune, ili da plati na različitim onlajn trgovca. Za ovaj metod da radi, moraćete da napravite PayPal nalog koristeći istu adresu e-pošte koju koristite za BrainActive. Pročitajte više o PayPal ovde.
  • E-Poklon kartice od Amazon.de: Elektronski poklon vaučeri koje možete koristiti da biste dobili popuste prilikom kupovine Amazon.de. Minimalni iznos potreban za kupovinu ovog vaučer je 10 evra.
  • E-Poklon kartice od G2A.com: Elektronski poklon vaučeri koje možete koristiti da biste dobili popuste prilikom kupovine G2A.com. Minimalni iznos potreban za kupovinu ovog vaučer je 10 evra.
Povlačenja svoga novca je vrlo jednostavna:
  1. Prijavite se na svoj nalog
  2. Kliknite na "Ažuriranje profil" i izaberite željeni način plaćanja. Kliknite na "Ažuriranje".
  3. Idite na "Iskoristi nagrade" i kliknite na dugme "Iskoristi". To je to!
Za sve dodatne informacije, ne ustručavajte se da nas kontaktirate, naša tim podrška za nase panele će vam rado pomoći.

Sorry, you can't to browse this website.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome